HTML

The Walking Dead - Dante kuckója

Friss topikok

Címkék

E01 - Mikor, és hol látjuk viszont Morgan-t?

2013.04.27. 15:13 :: Dante Sinistra

Sziasztok, én Dante vagyok, és egy írásos sorozatba szeretnék kezdeni, mely masszívan kötődik a TWD univerzumhoz. Olyan témákat szeretnék boncolgatni, és olyan kérdéseket, mely szinte minden Walking Dead rajongóban megfordul. Mi lett volna ha..? Mikor látjuk ismét..? Mi történhet a jövőben..? Tehát úgy döntöttem, heti rendszerességgel szeretnék kiadni ilyen írásokat, és szeretném, hogy az esetleges olvasóim, nyugodtan adjanak ötleteket, témákat, melyeket elemezhetek. Na de elég is a rizsából, kezdjük mai témánkkal, melynek címe: Mikor, és hol látjuk viszont Morgan-t?

Senkinek sem kell bemutatnom Morgan Jones-t, aki eddig mindössze két epizódban szerepelt a három évad előtt, viszont rengeteg mellékszereplőt maga mögé utasított színészi játékával, és lenyűgöző karakterével. Ő az, aki az első évad első része után, csak 2 évaddal később, és annak is a 12. részében tért vissza, akkor is egy epizódra. Megtudtuk róla, hogy fia már az élőholtak útján tapos, Ő pedig lelkileg összeomlott. Rickék volt városából egy hatalmas erődöt csinált, és annyi fegyvert halmozott fel, mely' egy hadseregnek elegendő. Miután realizálta hogy Rick ki is valójában, beszélgettek a történtekről, majd Rick felajánlotta hogy csatlakozzon, de Ő elutasította, és maradt az erődjében, azóta pedig nem láttuk. Mi történt vele?

Egy biztos, életben van. Ezt a TWD wikin is megnézhetjük, és a Talking dead nevezetű talkshowban is elárulták. Nos, mivel nem árulta el Rick, hogy melyik börtönben van a csapat, az az opció kizárt, hogy Morgan elbaktat a börtönhöz, tehát valószínűleg a 4. évad első felében nem fogjuk látni. Az én teóriám a képregényre épül. Megeshet, hogy Morgan, már Alexandria-Safe zoneban van. Aki olvassa a képregényt, az tudja, hogy ez egy hasonló város mint Woodbury, eltekintve attól, hogy itt az emberek nem gyilkos katonák, és nincsen idegbeteg kormányzó. Elnöke van a biztonsági zónának, méghozzá Douglas Monroe.

Tehát tegyük fel, Rickék csapata valamilyen oknál fogva elmenekül a börtönből, és pár rész után felfedezik Alexandria-t, ahol már Morgan ott van. Abba is belegondolhatunk, hogy ugyebár Douglas Monroe afro-amerikai, ugyanúgy, ahogy Morgan is. Gondolkozzunk: Morgannek már van egy hatalmas kiépített bázisa, ahová csak néhány embert engedett eddig be. Mi van akkor, hogyha Morgan kijózanodott agyilag, és Morgan az erődjét elnevezi Alexandriának, és ő az elnöke? Érdekes, nemde?

Morgan köré sok kérdés vetül, többek között az is, hogy mikor látjuk viszont. Ez talán a negyedik évad második felében esedékes, de az is megtörténhet, hogy majd az ötödik évadban tűnik fel kedvenc afro-amerikai fickónk. Néhányan arra is spekuláltak, hogy talán Morgan nem tér vissza többé, de úgy őszintén, akkor a 12. résznek mi értelme volt? Mármint a fegyverbeszerzésen kívül. Szeretném ha megosztanátok velem a gondolataitokat, és vitázzunk értelmesen a témáról a komment szekcióban! Köszönöm szépen a figyelmet, a jövőheti témával kapcsolatban írhattok ötleteket nyugodtan.

2013. 04. 27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://twd-dantekuckoja.blog.hu/api/trackback/id/tr315249718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása